ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

În perioada 4 – 8 iulie ne aflăm în vacanța de vară! Comenzile plasate în această perioadă, se vor livra începând cu data de 11 iulie.
Vă așteptăm mesajele pe adresa shop@allview.ro și vă mulțumim pentru înțelegere!

Televizor LED cu SoundBar
Diagonala ecran 49” (123 cm), 16:9
Rezolutie ecran 4K UHD (3840x2160), Ultra Clear
Caracteristici superioare imagine: Video Line Broken Artifact Detection and Removal, Motion Adaptive Noise Reduction, Content Adaptive Backlight Control
Sistem audio Stereo
Iesire sunet (RMS) 2x 10W/soundbar incorporat
Caracteristici superioare sunet: Surround Sound, Speaker Guard™, Amplificator dedicat (clasa D) Texas Instruments™, Incinte acustice tip bass reflex, 4 difuzoare de inalta calitate
Compatibil CI+
Porturi: 3 x HDMI 2.0, 2 x USB 2.0
SCART RGB
Media Player integrat
Dimensiuni (W x D x H) cu stand 1106×270×715
Dimensiuni (W x D x H) fara stand 1106×102×679TV Allview 49ATC5000-U

Pentru cautare programelor in functie de furnizorul de cablu ,urmati pasii: Meniu-> Canal-> Cautare automata -> Parola implicita ( 0000 ) -> Operator ( selectati operatorul dorit ) -> OK .

Anumite submeniuri necesita introducere unei parole pentru a putea fi accesate( parola implicita fiind 0000).Parola implicita,poate fi schimbata prin accesarea:Meniu->Blocare->Parola implicita (0000)->Setare parola->aici se poate seta o noua parola.

Pentru a seta rating-ul accesati :Meniu->Blocare->Pin (0000)->Control parental->aici setati rating-ul de varsta dorit pentru programe. NOTA:Rating-ul de varsat implicit este 18+. 

Pentru activare modul Hotel ,trebuie sa urmati pasii:Meniu->Blocare->Pin(0000)-> setare Mod Hotel->aici activati functia si setati optiunea la care doriti ca alte persoane sa aiba acces.

Pentru resetare accesati:Meniu->Setare->Revenire la setarile din fabrica->Se introduce parola implicita (oooo)->DA.

NOTA: pentru aceasta functie,este necesara folosirea unui mediu de  stocare USB( stick USB -HDD) cu capacitatea si viteza de scriere corespunzatoare( minim 8GB si viteza de transfer  34MB citire /  30 MB scriere).Pentru a folosi functia PVR/ TimeShift accesati:Meniu->Setare->optiune PVR/TimeShift->Inregistrare->aici puteti seta programul de pe care sa se faca inregistrarea/ora de incepere/durata. Pentru a folosi functia PVR/TimeShift in timpul vizionarii unui program,apasati butonul Record de pe telecomanda. Aceasta optiune permite vizualizarea unor secvente anterioare, respectiv punerea in pauza sau derulare,urmata de revenirea la redare in timp real. 

Da se poate ,insa inainte trebuie oprita inregistrarea TimeShift prin confirmare in fereastra ce apare pe ecran.

Trebuie sa introduceti mufa HDMI a dispozitivului Chromecast intr-una din intrarile HDMI ale televizorului. Se alimenteaza dispozitivul Chromecast ,folosind alimentatorul din pachetul acestuia si selectati intrarea HDMI corespunzatoare folosind telecomanda televizorului.Trebuie sa urmati instructiunile de folosire existente in pachetul Chromecast.

Trebuie sa deschideti pe telefon, aplicatia din care se doreste transmisia pe ecranul TV,dupa care se apasa butonul de conectare Chromecast existent in aplicatie.Odata apasat sa poata reda continutul din telefon pe ecranul TV.

Trebuie sa alegeti jocuri compatibile cu Google Chromecast , se proiecteaza pe TV prin apasare a icon-ului Google Chromecast din jocurile respective.

Wykonaj następujące kroki: Menu - Blok - Przypnij (0000) - ustaw Tryb hotelowy - aktywuj tutaj funkcję i ustaw opcję, która ma być niedostępna dla innych osób.

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes