ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

Comandă produsul în perioada 16.11 - 01.12 și beneficiezi de un preț redus cu 400 lei!


1- Gateway/Hub


 Are funcția de unitate de comanda prin care controlezi intregul sistem Smart Home, ce poate cuprinde 256 de senzori sau dispozitive care monitorizeaza locuinta sau biroul. Toate actiunile pot fi setate de utilizator din aplicatia Allview Smart Home instalata pe telefon sau tableta.


(Ex: Dupa detectarea miscarii, senzorul de miscare poate declansa o actiune conform scenariilor stabilite de utilizator cum ar fi: aprinderea unui bec inteligent pe timp de noapte, declansarea avertizorului acustic(alarma) si trimiterea de notificare in aplicatia din telefon etc)


2- SmartCam – Functia de camera inteligenta este conceputa la fel ca un dispozitv de monitorizare si securitate pasiva si este utila pentru:


   a- Transmiterea de imagini in timp real catre telefonul utilzatorului prin intermediul aplicatiei;
   b- Inregistrarea in flux continuu imagini din zona monitorizata pe un card microSD (nu este inclus).
   c- Trimitere de notificari la detectarea miscarii in zona monitorizata. Acesta functie poate ajuta la monitorizarea copiilor pe timp de noapte sau poate deveni o alarma veritabila daca este asociata cu un avertizor acustic.
   d- Comunicare bidirectionala cu ajutorul difuzorului si microfonului integrat.
   e- Monitorizare pe timp de noapte cu infrarosu ce capteaza imagini alb/negru.


*camera se poate configura pe device-uri cu rezoluție minimă de 1280x768p

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes