Translate into:

V1 Viper - FAQ

Intrebare: Cum schimbam fundalul din meniul aplicatii ?

Rezolvare: Intram in meniul aplicatii , in coltul din dreapta sus avem setari ( cele 3 puncte asezate vertical ) -> Imagine fundal meniu principal -> selectam fundalul preferat . Atentie ! ultimul fundal ( dreapta jos ) este cel transparent.

 

Intrebare: Cum activez WiFi , bluetooth , conexiune date etc . ? 

Rezolvare: Glisam in jos bara pentru scurtaturi , in coltul din dreapta sus avem icoana SETARI .

 

Intrebare: Cum pot transforma telefonul intr-un hotspot?

Rezolvare: Pentru a transforma telefonul intr-un hotspot urmariti urmatoarele setari. :

Meniu>Setari>Toate Setarile>Mai multe..>Tethering si hotspot portabil>Hotspot Wi-Fi >Activati.

 

Intrebare: Cum pot selecta reteaua 3G pe unul din cele doua simuri?
Rezolvare: Meniu>Setari>Toate setarile->Retele mobile -> Serviciu 3G -> Activare 3G  -> Selectati SIM-ul .

 

Intrebare: De ce unele aplicatii APK nu functioneaza corespunzator?
Rezolvare: Multe aplicatii sunt propuse si puse la dispozitie de dezvoltatori fara a efectua in prealabil teste de compatibilitate cu sistemele de operare si configuratia hardware a diferitelor modele de produse, deci pot exista documente APK care nu sunt in totalitate compatibile cu aparatul dumneavoastra.

 

Intrebare:Cum dezactivez  textul predictiv sau verificatorul ortografic?
Rezolvare
:Pentru a dezactiva aceasta functie este necesar sa efectuati urmatorii pasi:Meniu>Setari> Toate setarile>Limba si metoda de intrare>Debifati “Verificator Ortografic”.

 

Intrebare: Cum se poate reseta la parametrii initiali?
Rezolvare:
Pentru a reseta telefonul la parametrii initiali va rugam sa efectuati pasii urmatori: meniu principal -> setari -> toate setarile > creati o copie de rezerva si resetati->resetarea configurarii din fabrica.

 

Intrebare : Cum setez melodii diferite pentru fiecare SIM  ?
Rezolvare
: Intram in meniul aplicatii Setari-> Profiluiri audio -> Sonerii apel voce  -> selectam pentru fiecare SIM o melodie preferentiala .

 

Intrebare: Cum se pot redirectiona apelurile pe telefonul V1 Viper?
Rezolvare:
Pentru a va redirectiona apelurile pe telefonul V1 Viper  trebuie sa urmati pasii:
Meniu-Telefon-Setari (cele 3 liniute)-Apel vocal-Redirectionarea apelurilor-Alegeti SIM-ul dorit- aici va puteti activa in functie de dorinta d-voastra redirectionarea si anume:
intotdeauna
cand este ocupat
cand nu raspunde
cand telefonul este inchis

In continuare se completeaza numarul pe care doriti sa redirectionati >Activati

* Mentionam ca pentru a putea primi apel pe SIM-ul in care va aflati in convorbire –numar salvat in redirectionarea de mai sus, va trebui sa aveti activat si functia ”Apel in asteptare”. Aceasta se activeaza in urmatorul mod:

Meniu-Telefon-Setari (cele 3 liniute)-Apel vocal-Setari suplimentare-Alegeti reteaua pe care acivati functia-se bifeaza apel in asteptare.

 

Intrebare:Cum setez o poza pentru un contact din agenda?

Rezolvare:Pentru a seta o poza pentru un contact din agenda trebuie sa accesati Meniu>Galerie>Alegeti fotografia>Optiuni (cele trei liniute) >Setati fotografia ca>Fotografie contact din>Agenda>Numai Odata>Selectam contactul>Taiere.

 

Intrebare:Cum setez functia de deblocare faciala?
Rezolvare:
Pentru a activa functia de deblocare faciala trebuie sa accesati Meniu>Setari>Securitate>Blocarea Ecranului>Deblocare Faciala>Configurati.

 

Intrebare:Cum sterg toate mesajele de la un anumit contact din telefon?
Rezolvare
:Pentru a sterge mesajele de la un anumit contact din telefon trebuie sa efectuati urmatorii pasi: Mesaje>Tineti apasat lung pe contactul de la care ati primit mesajele>Selectati >Apasati in stanga jos a ecranului pe pictograma marcata ca fiind un cos de gunoi.

 

Intrebare: Cum accesez functia Dts Effect ?
Rezolvare: Pentru a accesa setarile DTS trebuie sa pornesti aplicatia Muzica, deschizi un album si apoi redai o melodie; in ecranul de redare, in partea dreapta, vei gasi simbolul "dts" ; apasa acel buton si se vor afisa setarile efectelor DTS.Intrebare: Unde trebuie sa intru in meniul pentru a schimba denumirea bluetooth-ului din Viper V1 intr-un nume ales de mine?
Rezolvare: Accesati Meniu>Setari>Bluetooth>Activati Bluetooth>Atingeti cele trei puncte aflate in coltul drept al display-ului>Redenumiti telefonul.

„Restartarea telefonului la primirea unui Sms cu semnul = se datoreaza unei erori de sistem.

Recomandam folosirea unei alte aplicatii de mesaje decat cea preinstalata(ex:Go Sms Pro ;Textra Sms etc ) .Aceste aplicatii pot fi descarcate de pe  Magazin Play ,dupa instalarea acestora fiind necesara dezactivarea aplicatiei preinstalate.

Vom incerca remedierea situatiei intr-un timp cat mai scurt .

Va multumim pentru intelegere ! „ (Doar pe sistemul de operare 4.2)