ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

DreamColor for TV

DreamColor for TV


Sistem inteligent ce dispune de o cameră montată în partea superioară a tv-ului, care preia și interpretează imaginea, sistemul generând culori în consonanță, pentru o experiență de vizualizare îmbogățită. Sistemul inteligent DreamColor for TV adaugă o nouă dimensiune televizorului tău, transformându-l într-un generator de atmosferă pentru tine, familia și prietenii tăi.

Disponibilitate: In Stoc

399,00 lei

Descriere Produs

 

DreamColor for TV
Pentru redefinirea experienței TV

 

 

 

 

Experiențe magice

Sistemul inteligent DreamColor for TV adaugă o nouă dimensiune televizorului tău, transformându-l într-un generator de atmosferă pentru tine, familia și prietenii tăi. Pătrunde într-un nou univers și îmbogățește-ți experiențele de vizionare, prin amplificarea culorilor care alcătuiesc acțiunea pe care o urmărești. Sistemul inteligent dispune de o cameră montată în partea superioară a tv-ului, care preia și interpretează imaginea, sistemul generând culori în consonanță, pentru o experiență de vizualizare îmbogățită.

 

 

 

Ai la dispoziție o aplicație dedicată care îți transformă telefonul în telecomandă pentru sistemul de led-uri inteligente, permițându-ți să alegi între modulele Video, Music și Color și să setezi modul de activare și intensitatea culorilor.

 

 

 

Video

Modulul video este special creat pentru a îți întregi experiența de vizionare, indiferent de ceea ce urmărești la tv. Sistemul DreamColor for TV beneficiază de o cameră externă care preia imaginea care se derulează pe ecran și reinterpretează fiecare secvență în nuanțe care se succed după pattern-ul ales de tine. Poți opta pentru iluminarea totală sau parțială și pentru modul activ sau lent de redare. Efectele create sunt în perfect acord cu secvențele de imagine care se succed și amplifică toate senzațiile pe care le ai în fața televizorului.

 

  

 

 

Music

Având un microfon integrat, sistemul inteligent de Led-uri, captează sunetul emis de televizor și zgomotul ambiental și îl transpune într-o secvență și într-o culoare selectate de tine. Adaptarea ritmică va produce atmosfera pe care ți-o dorești atunci când urmărești un concert, un videoclip sau orice altă producție a cărei sunet dorești să dicteze și atmosfera din încăpere.

 

 

 

Color

În funcție de ambianța și efectul de vizionare pe care dorești să le obții, poți opta pentru varianta Color, care îți permite menținerea led-urilor activate atât în timpul funcționării televizorului, cât și în afara acesteia. Ai posibilitatea de a alege nuanța și intensitatea ei pentru ca să tebucuri în toată îmcăperea de o atmosferă specială.

 

 

 

 

Specificatii Produs

Specifications Nu

Intrebari frecvente

Recenzii

Scrieti Propria Recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, autentificati-va sau inregistrati-va

Color Swatches Magento extension by Dsthemes Magento Themes