ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview introduce serviciul de mesagerie RCS Google™ pe 19 terminale, functional in retelele Orange si Vodafone

03.05.2018  |  Comunicate

 

03.05.2018 – Allview, brandul autohton numarul unu de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania, introduce serviciul de mesagerie Rich Communication Services (RCS) Google pe 19 dintre terminalele companiei. Serviciul va putea fi accesat din retelele Orange si Vodafone. Implementarea serviciului RCS este rezultatul eforturilor depuse in parteneriatul inceput de Allview cu Google in urma cu un an.

 

RCS Google este un ecosistem cu o infrastructura care permite numeroase functiuni de instant messaging, care inregistreaza o crestere rapida printre utilizatori si care ofera o libertate mai mare de miscare utilizatorului, prin transmiterea rapida de fisiere,a  fotografiilor la rezolutie mare, a gif-urilor si a video-urilor cu ajutorul unui design simplu si intuitiv. Serviciul este gratuit, putand fi utilizat atat prin conectare la datele mobile precum si la Wifi. 

 

Terminalele Allview pe care serviciul este disponibil sunt: A9 Lite, X4 Soul Infinity Plus, X4 Soul Infinity L, X4 Soul Infinity N, X4 Soul Infinity S, X4 Soul Infinity Z, P4 PRO, P9 Life, P9 Energy S, P9 Energy Lite 2017, P41 eMagic, P7 Lite, P8 PRO, P43 Easy, X4 Soul Vision, V2 Viper S, X4 Soul Lite, X4 Soul Mini S si P8 eMagic.

 

Avantajele RCS Google sunt numeroase, pentru ca indiferent de tipul utilizatorului, se disperseaza orice limita in comunicare. Daca prin serviciul SMS pot fi transmise doar mesaje de tip text, in cadrul utilizarii serviciului RCS Google se pot realiza discutii de grup, se pot face transferuri de fisiere mari catre grupurile create, se pot trimite mesaje multimedia. In plus, aplicatia notifica utilizatorul cand ceilalti tasteaza, cand se trimit mesaje, cand este receptionat mesajul sau cand sunt trimise/primite fisierele.

 

 

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview isi propune sa devina cel mai puternic brand romanesc de tehnologie, capabil sa ofere acces la tehnologii de ultima ora pentru cat mai multi consumatori, in mai multe segmente de buget.

 

*Google este o marca comerciala detinuta de Google LLC.

Inapoi