ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview lansează primele sale terminale rugged din seria Jump

27.10.2016  |  Comunicate

Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România lansează astăzi primele sale terminale rugged, E3 Jump și M9 Jump, făcute să reziste la condiții extreme, acolo unde alte dispozitive se dovedesc mult prea fragile.


”Telefoanele din seria Jump sunt ideale pentru utilizatorii care lucrează într-un mediu solicitant, expus riscurilor, cum este spre exemplu domeniul construcțiilor, dar și pentru amatorii aventurilor în aer liber. Oricare ar fi motivele pentru care le alegi, dispozitivele Jump nu te vor lăsa la greu: rezistă sub apă, în condiții de praf sau la șocuri puternice”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

 

E3 Jump și M9 Jump au un design robust, carcasele lor fiind realizate din policarbonat și inserții de cauciuc, ceea ce le conferă rezistență la lovituri și șocuri mecanice. Capacele ce protejează spatele telefoanelor sunt fixate cu sisteme metalice, pentru a elimina riscul dezasamblării lor la șocuri puternice. Ecranele celor două dispozitive sunt protejate de lovituri și zgârieturi prin Corning Gorilla Glass 3.

 

Terminalele sunt protejate complet împotriva prafului și nu permit imersia de lichide. Realizate în conformitate cu standardul IP67, telefoanele pot să reziste timp de 30 de minute la adâncime de 1 metru. Tastele fizice de la baza ecranului precum și butoanele din lateral oferă acces la funcțiile telefonului inclusiv sub apă. Mai mult, utilizatorii smartphone-ului E3 Jump pot realiza cu ajutorul său chiar și fotografii subacvatice.

 

E3 Jump este un smartphone Single SIM echipat cu procesor Quad Core, are 2GB memorie RAM și rulează sistemul de operare Android™ 6.0, Marshmallow. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128GB. Display-ul IPS de 4,5 inch oferă culori calde și unghiuri largi de vizualizare.            

 

Ambele dispozitive sunt echipate cu camere principale de 5MP, iar E3 Jump are în plus   camera frontală de 2MP. Terminalele dispun fiecare de câte două microfoane, care asigură o calitate mai bună a sunetului în convorbiri dar și o reducere a zgomotului de fond în înregistrările video.

 

E3 Jump oferă conectivitate 4G, iar pentru fișierele mai mari de 20MB este prevăzut cu funcția de Descărcare Accelerată, care folosește simultan atât conexiunea WiFi cât și 4G/3G.

 

E3 Jump și M9 Jump sunt disponibile pe bază de precomandă începând de astăzi, la prețul de 999 lei, respectiv 329 lei. urmând ca livrările să se efectueze din noiembrie.

 

 

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este present pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania.

 

 

Inapoi