ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview lanseaza Visual 360° – cea mai cool camera de actiune

13.10.2016  |  Comunicate

Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania lanseaza astazi Visual 360°, camera care nu rateaza nimic din cadrul pe care ti-l doresti.

 

Camera dispune de doua lentile pozitionate in fata si in spatele dispozitivului. Fiecare lentila captureaza imagini de 180° pe verticala si orizontala, iar impreuna acestea formeaza un camp de 360 de grade, fara unghiuri moarte.

”Experientele memorabile merita imortalizate in imagini cat mai cuprinzatoare si realiste. Fie ca vorbim de sporturi extreme, fie de calatorii, drumetii sau alte aventuri prin care exploram lumea, imaginile de 360° ne permit sa retraim momentele si senzatiile remarcabile, fiind practic actori in propriile noastre filme de actiune”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

 

Imaginile Visual 360° vor fi stocate pe un card microSD de pana la 32GB.

 

Prin intermediul aplicatiei dedicate Visual 360°, utilizatorii vor putea controla camera direct de pe smartphone: vor putea opta pentru fotografii sau inregistrari video, vor obtine o previzualizare a imaginilor si vor avea informatii asupra duratei de inregistrare sau statusul acumulatorului.

 

Inregistrarile realizate la 360° vor putea fi urmarite cu ajutorul echipamentelor care exploreaza realitatea virtuala, cum sunt ochelarii Visual VR sau direct pe smartphone, prin glisarea imaginilor. Terminalele dotate cu senzor giroscopic permit vizualizarea din mai multe unghiuri odata cu miscarea dispozitivului.

 

Camera Visual 360° are inclus in pachetul de comercializare un trepied pentru fixare si manevrare cat mai usoara. Separat, utilizatorii pot alege accesorii diverse ce fac posibila utilizarea Visual 360° in diferite imprejurari: carcasa rezistenta la apa, selfie stick, telecomanda tip ceas, suport pentru fixare pe casca, incarcator auto si altele.

 

Camera Visual 360° este disponibila pe baza de precomanda incepand de astazi, la pretul de 799 lei, iar livrarile vor incepe din 21 octombrie. Clientii care vor achizitiona produsul de pe site-ul allview.ro vor primi cadou o pereche de ochelari Visual VR.

 

 

 

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este present pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania.

 

 

Inapoi