ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview extinde capabilitatile AVI: o surpriza de primavara, noua versiune poate accesa programe TV si retete culinare

09.03.2018  |  Comunicate

 

AVI poate fi accesat si de pe terminalele din gamele X3 Soul si P8 Energy

 

06.03.2017 – AVI, asistentul vocal creat de echipa Allview, poate fi descarcat din Google Play™ Store incepand de astazi intr-o varianta cu functiuni noi si este disponibil pentru utilizare si pe terminalele din gamele X3 Soul si P8 Energy.


Cu ajutorul noii versiuni, utilizatorul dornic de divertisment poate descoperi ce filme si emisiuni ruleaza pe postul de televiziune preferat prin dezvaluirea programului. Deoarece orice minut conteaza, AVI faciliteaza modul prin care utilizatorul poate contacta serviciul de urgenta „112”, acest lucru realizandu-se printr-o simpla comanda vocala, precum “suna la urgente/suna la 112”. Mai mult, AVI ofera pasionatilor de gastronomie retete culinare delicioase de pe YouTube. AVI a adus o noua tema, astfel utilizatorul isi va putea alege stilul favorit.


“Aplicatia AVI invata din experienta cu utilizatorii, astfel ca noua versiune raspunde nevoilor semnalate in ultimele luni. AVI raspunde la tot mai multe comenzi vocale privind organizarea agendei zilnice, pregatirea listei de cumparaturi, pana la oferirea de retete culinare. Cu cat este utilizat mai des, cu atat invata sa realizeze mai multe task-uri”, a declarat Lucian Peticila, directorul general si fondatorul Allview.


Asistentul vocal AVI a fost lansat anul trecut, avand initial functiile de baza ale unui asistent vocal - apelarea contactelor, transmiterea de mesaje text si WhatsApp, modificarea setarilor din telefon sau programarea intalnirilor. Compania pregateste extinderea utilizarii AVI si in directia smart home si smart shopping. AVI este updatat periodic cu functionalitati noi si poate fi accesat in prezent de peste 20 de terminale din gama Allview.


Asistentul vocal AVI va fi disponibil in curand si pe alte terminale din gamele Allview. Mai multe detalii despre AVI pot fi gasite accesand pagina de prezentare AVI si video-ul de prezentare.

 


Despre Allview


Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview isi propune sa devina cel mai puternic brand romanesc de tehnologie, capabil sa ofere acces la tehnologii de ultima ora pentru cat mai multi consumatori, in mai multe segmente de buget.

Inapoi