ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Din motive de sănătate și siguranță, showroom-ul Allview este închis. Mai multe detalii aici

Noul Soul X7, de la Allview

06.05.2020  |  Comunicate

 

În ultima perioadă, toți suntem atenți la igienă și la minimizarea contactului cu obiectele purtătoare de virusuri, precum smartphone-urile. Pe lângă dezinfectarea periodică a acestora, este recomandat să evităm folosirea lor la cumpărături. Dar cum procedăm cu mesajele importante primite în astfel de momente?


AVI, primul asistent vocal în limba română, îți poate citi cu voce tare notificările primite prin aplicațiile de mesagerie, sau ți le transmite direct în căști, pe viitorul flagship Allview - Soul X7.
Funcția își dovedește utilitatea și în alte scenarii precum transportul în comun sau în propria mașină, atunci când șoferul nu poate folosi telefonul, mesajele fiind redate în difuzorul device-ului sau chiar în sistemul audio al mașinii.


Noul Soul X7 urmează să fie lansat, rămâneți aproape de noi în mediul online!

Inapoi