ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Update-uri software pentru telefoanele P8 eMagic si P7 PRO

20.02.2018  |  Comunicate

 

Terminalele vor putea accesa servicii de voce VoLTE

 

20.02.2018 – Allview, brandul autohton numarul unu de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania, a pregatit update-uri pentru telefoanele din gama P, respectiv P8 eMagic si P7 PRO. In plus, pentru o experienta de utilizare facila si securizata a sistemului de operare Android, compania vine in ajutorul utilizatorilor oferind update-uri constante pentru o gama larga de produse, care includ noi patch-uri de securitate.

 

P8 eMagic, unul dintre cele mai cautate telefoane Allview, primeste update de la Android™ 6.0, Marshmallow la Android™ 7.0, Nougat. Terminalul se va bucura de numeroase alte actualizari importante, cum ar fi integrarea Android Messenger cu RCS (Rich Communication Services), o aplicatie de chat care va inlocui aplicatiile standard de transmitere SMS-uri si care duce comunicarea la un nou nivel. Pe langa mesajele text, iti ofera posibilitatea de a trimite imagini, video-uri si locatii catre un contact sau un grup de prieteni.  

 

”O mare parte dintre clientii Allview sunt early adopters, care doresc sa aiba la indemana cele mai noi servicii oferite de platforma Android si sa testeze serviciile de voce VoLTE si VoWiFi. Incercam sa venim catre acestia constant cu noi update-uri si solutii inovatoare”, a declarat Lucian Peticila, fondatorul si directorul general Allview.

 

P8 eMagic va beneficia de o interfata modificata si de posibilitatea de split screen. Terminalul va permite folosirea serviciilor VoLTE si VoWiFi pentru utilizatorii din retelele Orange si Digi. In plus, smartphone-ul va permite utilizatorului sa-si personalizeze interfata Android prin System UI Tuner, serviciu care ofera un control mult mai mare asupra terminalului.

 

Utilizatorii telefonului P7 PRO vor putea beneficia de serviciul VoLTE in noua versiune de soft. Update-urile pot fi realizate prin OTA incepand de astazi.

 

 

 

Despre Allview


Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview isi propune sa devina cel mai puternic brand romanesc de tehnologie, capabil sa ofere acces la tehnologii de ultima ora pentru cat mai multi consumatori, in mai multe segmente de buget.

Inapoi