ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

X5 Soul, viitorul flagship Allview, va putea activa noua versiune AVI fara atingerea ecranului

15.02.2018  |  Comunicate

 

Noul smartphone va avea un display de 6,2” intr-un body de 5,5”

 

15.02.2017 – Allview, brandul autohton numarul unu de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania, vine cu noi informatii referitoare la viitorul flagship al companiei, X5 Soul, primul smartphone cu tehnologie neurala al companiei, ce va avea integrat un nou procesor de la Mediatek, bazat pe arhitectura Cortex A73.


X5 Soul va permite activarea noii versiuni a asistentului vocal AVI fara atingerea dispozitivului. Aceasta optiune se datoreaza procesorului VPU cu tehnologie neurala dedicata pentru inteligenta artificiala si senzorilor specifici pozitionati pe zona frontala a smartphone-ului.


”X5 Soul reprezinta o provocare pentru companie si va oferi noi posibilitati in dezvoltarea tehnologica viitoare a produselor Allview. Viitorul flagship va avea doua elemente cheie: procesorul cu inteligenta artificiala si asistentul personal AVI, ce vor ajuta utilizatorii la rezolvarea rapida a multor task-uri, care acum ocupa mult timp in agenda zilnica”, a declarat Lucian Peticila, fondatorul si directorul general Allview.


X5 Soul va avea un display de 6,2” FHD+ si va pastra dimensiunile unui body de 5,5”. Forma finala in care vor fi proiectate subansamblele smartphone-ului X5 Soul va fi dezvaluita pe masura ce acestea vor fi finalizate.


Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview isi propune sa devina cel mai puternic brand romanesc de tehnologie, capabil sa ofere acces la tehnologii de ultima ora pentru cat mai multi consumatori, in mai multe segmente de buget.

Inapoi