ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Noul Soul X5 Pro, AI si functiile sale aplicate

07.08.2018  |  Comunicate

 

         Hint-uri pentru ergonomie si optimizarea functionarii noului smartphone Soul X5 Pro.


07.08.2018 - Pentru a profita la maxim de functiile si calitatile device-ului Soul X5 Pro, venim in intampinarea utilizatorului cu o sectiune noua de hint-uri si sfaturi privind o utilizare mai usoara si eficienta a noului dispozitiv.

 

Printre avantajele si imbunatatirile aduse de AI noului Soul X5 Pro se regasesc: sisteme inteligente de curatare a memoriilor RAM si Cache, optimizarea proceselor din background, pornirea automata a aplicatiilor dorite, monitorizarea si notificarea aplicatiilor care urmeaza sa porneasca in fundal, reducerea consumului in timpul noptii, precum si propunerea de a ingheta sau dezinstala aplicatiile folosite foarte rar.

 

Din punct de vedere al consumului de date, Soul X5 Pro monitorizeaza si notifica aplicatiile care vor sa consume date in afara celor folosite de utilizator, si nu in ultimul rand setarea individuala a consumului pentru fiecare aplicatie in parte.

 

UI 3.0 swipe asigura ergonomia experientei cu utilizatorul prin cateva functii inedite precum: deblocarea instanta a dispozitivului, protectia ochilor, oprirea inchiderii display-ului cat timp utilizatorul il priveste, notificari personalizate, gesturi inteligente, utilizarea intregului meniu prin gesturi swipe cu un singur deget din mijlocul ecranului, cat si ascunderea instanta a bretonului Notch.

 

Pe langa cele de mai sus, Inteligenta Artificiala isi spune cuvantul si in performanta camerelelor telefonului, unde aceasta ajuta la: identificarea scenelor, calitatea imaginilor HDR, group selfie, face beauty, cat si la functia bokeh implementata pe ambele camere foto ale smartphone-ului.

 

Accesati link-ul urmator pentru hint-urile si sfaturile pe care le-am pregatit pentru utilizator, pe pagina telefonului, la sectiunea Optimizare si Ergonomie:  https://www.allview.ro/faqsoulx5pro/

 

 

Despre Allview


Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview se afla intr-un proces continuu de inovatie si dezvolta tehnologii care ofera acces la cunoastere, informatie, la o viata mai buna.

Inapoi