ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Soul X5 Pro: noul System Manager bazat pe AI si avantajele sale

07.06.2018  |  Comunicate

 

Cu ajutorul AI,  System Managerul asigura optimizarea resurselor hardware, software si a traficului de date ale noului X5 Pro, ce va fi lansat in data de 14 iunie 2018

 


07.06.2018 – Soul X5 Pro, viitorul smartphone de top al brandului Allview, cu procesor bazat pe tehnologia 12 nm, cu NeuroPilot, Core Pilot™ si AI integrat, ofera utilizatorului unul dintre cele mai optimizate sisteme de operare de pe piata.

 

 

Eficientizarea resurselor de memorie, managementul inteligent al aplicatiilor si optimizarea traficului de date vor fi posibile datorita noului System Manager, reducand in acelasi timp si consumul de energie cu peste 20%.

 

 

Printre cele mai relevante avantaje pentru utilizator, se regasesc: gestionarea task-urilor si alarmelor in functie de importanta acestora, inclusiv amanarea lor in timpul noptii, comutarea automata a modului de vizualizare (blue light defender) pentru protectia vederii si limitarea aplicatiilor si a proceselor de fundal. Prin intermediul noului UI, System Managerul ofera posibilitatea utilizatorului sa interactioneze cu un nou tip de notificari si atentionari inteligente.

 

 

De asemenea, terminalul va optimiza consumul generat de sistemul de localizare prin limitarea frecventei cu care se face aceasta si optimizarea algoritmului specific, bazat pe miscarea utilizatorului, fiind inclusiv pregatit pentru receptia sistemului de pozitionare Galileo.

 

 

Viitorul produs Allview va simplifica viata utilizatorilor prin optiunea de wireless charging, conector tip USB C si un acumulator de 3000 mAh.

 

 

Allview a pregatit o pagina dedicata celor care doresc sa fie primii care afla detalii despre viitorul flagship al companiei: https://www.allview.ro/incurand/.

Inapoi