ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview lanseaza X3 Soul Style si X3 Soul Lite, doua smartphone-uri care te fac Vedeta in Orasul Tau

28.06.2016  |  Comunicate

Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania lanseaza astazi smartphone-urile X3 Soul Style si X3 Soul Lite, doua terminale care se remarca prin design rafinat si specificatii atragatoare.

 

Cele doua noi modele din gama Soul aduc in prim-plan o campanie inedita, prin care orice client poate deveni vedeta daca achizitioneaza unul dintre smartphone-uri in perioada de precomanda pe site-ul allview.ro.

 

”Povestea Allview a fost scrisa de-a lungul anilor de toti clientii nostri. A venit vremea ca luminile reflectoarelor sa scoata la iveala povestile utilizatorilor nostri, pe care ne dorim sa-i rasplatim cu atentie si experiente exclusiviste, demne de vedete. Am ales pentru aceasta campanie doua smartphone-uri care pun in valoare unicitatea fiecarui utilizator, oferind experiente memorabile, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

 

Clientii Allview se pot inscrie pe site-ul allview.ro/vedetainorasulmeu/  in cursa la finalul careia vor fi desemnate vedetele asociate celor doua smartphone-uri.

 

Toti participantii vor beneficia de oferte speciale, iar cei selectati si votati ulterior de public se vor bucura de experiente demne de staruri.

 

Cu display-uri de 5,5 inch - X3 Soul Style si 5 inchX3 Soul Lite, cele doua terminale imbina armonios sticla 2.5D, placuta la atingere, cu marginile oblice care evidentiaza profilul subtire si elegant. Dispozitivele sunt echipate cu 3GB memorie RAM si ofera conectivitate 4G Dual Mode, in standardele FDD si TDD. Ambele dispozitive ruleaza cea mai noua versiune a sistemului de operare Android™ 6.0, Marshmallow.

 

Cu un design metalic unibody, X3 Soul Style este prevazut cu senzor de amprenta plasat pe spatele terminalului, asigurand astfel o securitate sporita a datelor. De altfel, siguranta este un element definitoriu pentru ambele telefoane. Ele sunt prevazute cu un Spatiu Privat, in care utilizatorii isi pot pastra departe de priviri curioase contactele, mesajele, apelurile, aplicatiile si alte fisiere. Accesul in Spatiul Privat va fi permis doar dupa autentificare prin parola sau amprenta.

 

Cele doua smartphone-uri sunt prevazute cu camere principale de 13MP, optimizate pentru a asigura imagini luminoase chiar si in conditii de iluminare scazuta.

 

In premiera pentru produsele Allview, smartphone-urile X3 Soul Style si X3 Soul Lite achizitionate cu precomanda vor beneficia de o perioada de 60 de zile drept de retur

 

Pentru a beneficia de aceasta facilitate, utilizatorii isi vor inregistra codul IMEI al telefonului in pagina dedicata a site-ului allview.ro/retur60dezile. Perioada de 60 de zile va fi calculata de la data primirii smartphone-ului. Produsul returnat trebuie sa fie in perfecta stare de functionare si sa nu prezinte urme de utilizare necorespunzatoare.

 

Smartphone-urile X3 Soul Style si X3 Soul Lite sunt disponibile pe baza de precomanda incepand de astazi, la pretul de 1.199 lei si respectiv 899 lei.

 

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013, a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania. 

Inapoi