ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

X5 Soul – primul smartphone din Romania cu tehnologia Deep Face ID pe sistem de operare Android

26.03.2018  |  Comunicate


26.03.2017 – X5 Soul, viitorul flagship al brandului Allview, va avea cea mai sigura tehnologie de protectie a unui smartphone: recunoastere faciala avansata (Deep Face ID), fiind primul telefon din portofoliul Allview cu aceasta specificatie. Odata cu introducerea acestei tehnologii, telefonul nu va mai avea nevoie de recunoastere prin amprenta (finger print).


Camera IR a noului dispozitiv X5 Soul, capabila sa determine adancimea imaginii, este destinata pentru recunoasterea faciala. Impreuna cu un proiector IR si senzor de proximitate IR dedicate este reflectat conturul fetei utilizatorului in camera. Aceasta, cu ajutorul unor algoritmi de procesare specifici inteligentei artificiale, contureaza o harta 3D detaliata si precisa a fetei utilizatorului.


Tehnologia de recunoastere faciala bazata pe IR are numeroase avantaje, iar detectarea este la fel de precisa indiferent daca este facuta in lumina sau in intuneric profund. De asemenea, daca utilizatorul este nevoit sa poarte ochelari, sa se fereasca de soare, de ploaie sau de vant, harta 3D a fetei acestuia va fi creata la fel de detaliat si precis. In schimb, daca utilizatorul are ochii inchisi sau este scanata o poza a acestuia, telefonul nu va putea fi accesat, protectia datelor si a informatiilor fiind maxima.

 

X5 Soul va fi primul smartphone cu tehnologie neurala al companiei, ce va avea integrat un nou procesor de la Mediatek, bazat pe arhitectura Cortex A73.

 

Despre Allview


Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview isi propune sa devina cel mai puternic brand romanesc de tehnologie, capabil sa ofere acces la tehnologii de ultima ora pentru cat mai multi consumatori, in mai multe segmente de buget.

Inapoi