ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview lanseaza A9 Plus, primul telefon cu Android Go

29.05.2018  |  Comunicate


Terminalul va avea integrat un display 18:9 si un nou sistem de operare Google optimizat, Android™ Oreo™ (Go edition)

 

29.05.2018 – Allview, brandul romanesc de smartphone-uri si tablete, lanseaza astazi A9 Plus, primul telefon cu sistemul de operare Android™ Oreo™ (Go edition) dedicat terminalelor entry level.


Noul sistem de operare Android™ Oreo™ (Go edition) este dedicat terminalelor cu mai putina memorie interna – sub 1 GB RAM – pe care versiunea standard de Android si aplicatiile dezvoltate pentru acesta nu ruleaza in conditii optime. Gratie sistemului de operare, A9 Plus are o performanta optimizata si ofera utilizatorului de 2 ori mai mult spatiu in memoria interna.


Noul terminal va avea integrat un display de 18:9 si o memorie de 1 GB RAM. Este un terminal dedicat tuturor persoanelor care isi doresc un smartphone accesibil si in acelasi timp rapid.


Android™ Oreo™ (Go edition) a creat versiuni regandite ale aplicatiilor oficiale Google: YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Google Play, Chrome si Files Go. Astfel, acestea vor utiliza mai putina putere de procesare.


Allview a pregatit o pagina dedicata celor care doresc sa afle mai multe detalii despre noul terminal al companiei: https://www.allview.ro/produse/telefoane/young/a9-plus.html

 


Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview se afla intr-un proces continuu de inovatie si dezvolta tehnologii care ofera acces la cunoastere, informatie, la o viata mai buna.

Inapoi