ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

SmartCare - cantarul care iti monitorizeaza sanatatea

13.09.2018  |  Comunicate

 

 

13.09.2018 - Allview lanseaza SmartCare, cantarul inteligent care permite evaluarea completa a compozitiei corporale. Folosind cantarul si aplicatia SmartCare, utilizatorul isi va monitoriza stilul de viata si evolutia starii sale de sanatate in timp. Asftel, potrivit datelor transmise de cantar, utilizatorul va fi capabil sa isi aleaga un program zilnic de activitati fizice si sa se orienteze spre un regim alimentar adecvat.

 

Cantarul SmartCare ia in calcul 14 valori esentiale, printre care indicele de masa corporala, procentul de grasime, masa musculara, masa osoasa sau varsta metabolica. Toti indicatorii sunt transmisi prin WiFi aplicatiei dedicate, care genereaza automat grafice, utile in evaluarea formei fizice si a starii de sanatate a utilizatorului. Aceste grafice ofera monitorizare saptamanala, lunara si anuala, in functie de preferintele utilizatorului.

 

Cantarul SmartCare este ideal pentru intreaga familie, permitand setarea de profiluri multiple (pana la opt profiluri distincte). Conturile sunt vizibile in aplicatie pentru fiecare membru al familiei, iar cantarul il va detecta pe utilizator si va genera toate valorile asociate profilului sau in contul dedicat.

 

Construit din sticla securizata, SmartCare este un cantar cu un design slim si minimalist care se va potrivi perfect in orice incapere din casa celui care alege sa il foloseasca. Pretul cantarului este de 399 de lei. Mai multe detalii despre acest produs, aflati de pe: https://www.allview.ro/smartcare/

Inapoi